top of page

U kunt de producties van Stichting Archipel binnen uw podium, school, festival en conferentie inzetten

Concerten op uw locatie

Kunsteducatie

Training in de klas, muziek maken

Wij kunnen een concert verzorgen binnen uw concertpodium/ kerk. De ervaring is dat bij een redelijke scherpe toegangsprijs en een goed bezochte kerk dit uit de kaartverkoop kan worden bekostigd.

 

Een Matthaeus Passion (of Johannes Passion) waarbij vanuit het publiek (de gemeente)de  koralen worden gezongen. In deze participatie krijgt (een deel van) de kerkganger de rol in het stuk die het van oorsprong had. Daarmee wordt het stuk intenser beleefd en zal de uitvoering voor meer diepgang zorgen. Een lezing ter voorbereiding zal het verstaan van de muzikale taal versterken. Neem contact met ons op.

Kunsteducatie op scholen.

Van een uitvoering, door ensemble Archipel, in de klas, tot een overstijgend multidisciplinair schoolproject.

Aan al deze projecten ligt een muziekstuk ten grondslag. Dit muziekstuk is een venster op een thema dat iets aanraakt en dat in andere disciplines ook zichtbaar is en uitgewerkt kan worden .

 

Basisscholen en voortgezet onderwijs,

Lees hier verder

 

Elk schooljaar vier modules muziekonderwijs voor de basisschool die gegeven worden door een docent van uw school. Uw docent wordt getraind door de specialisten van Stichting Archipel.

Modules: 

-Luisteren /horen, -trilling/geluid,

-de stem en -metrum /ritme.

Te integreren in het dagelijks onderwijs; een manier om via een zintuiglijke weg optimaal vaardigheden te ontwikkelen die voorwaardelijk zijn om te leren en optimaal muziek te maken.

Lees hier verder

bottom of page